INFO

Seuratoiminta

Seurat ovat Rauhanyhdistyksen pääasiallinen toimintamuoto. Niitä järjestetään pääsääntöisesti joka viikko sunnuntaisin klo 16, tiistaisin klo 18.30 ja lauantaisin klo 19. Seurojen ohjelma koostuu rukouksista, saarnoista ja virsien ja Siionin laulujen laulamisesta. Seurat ovat avoimia tilaisuuksia, joihin kaikki ovat tervetulleita.

Seuraohjelma

Lapsi- ja nuorisotyö

Lapsi- ja nuoristyöhön sisältyy päiväkerho, pyhäkoulu ja raamattuluokka.

Päiväkerhoissa uskontotuokioilla on keskeinen asema. Usko ja siitä lapselle puhuminen on tärkeää. Lapset ovat Jumalan silmäteriä. Evankeliumi on Jumalan voima sekä kerhon opettajille että oppilaille. Päiväkerholaiset kokoontuvat syksyllä sovittuihin ryhmiinsä lauantaisin klo 10.30-12 tai maanantaisin klo 17.30-19.

Pyhäkoulu on yhdessä kotien kanssa tukemassa lapsen kasvua kristillisyyteen. Pyhäkoulut pidetään kodeissa sunnuntaisin kello 11.

Raamattuluokka aloitetaan yleensä n. 12 vuoden iässä ja siellä käydään rippikouluikään saakka. Raamattuluokassa tutustutaan raamatun kertomuksiin ja kristinuskon peruskysymyksiin. Raamattuluokkaa pidetään kouluvuoden ajan toimitalolla perjantaisin klo 18-19. Raamattuluokan jälkeen nuorilla on mahdollisuus viettää yhteistä iltaa toimitalolla.

Nuorten Raamattuilta on tarkoitettu rippikoulun käyneille. Siellä tutustutaan raamattuun, sekä keskustellaan nuorten kysymyksistä raamatun perusteella. Rippikoulun käyneiden raamattuluokka on toimitalolla perjantaisin klo 20.30 - 21.15.

Kokkolan Seudun Rauhanyhdistys ry - Karlebynejdens Fridsförening rf