meistä kissat pennut pentueet suunnitelmia päiväkirja vieraskirja ota yhteyttä
linkit
 
Päivitetty 08.10.2017
 

08.10.2017

Pennut 12 viikkoa!

Aika kuluu kuin siivillä, sillä Houkutinlevy-pentue täytti 12 viikkoa viime torstaina. Mielettömän villi poppoo ja tuntuu siltä, että eivät koskaan väsy :-)

Pojat ovat jo yli 2kg painoisia ja musta tyttökin +1,8kg. Erittäin hyvän kokoisia pentuja!

Mustavalkoinen poika Big Shooter etsii edelleen omaa kotiansa. Ja lähinnä siis lemmikkikoti olisi hakusessa. Erittäin ihana poika jolla on mitä fantastisin luonne! Rohkeasti yhteyttä mikäli mustavalkoinen poika kiinnostaa.

Uudet 12 vk kuvat voi käydä katsomassa "pennut" sivulta!

 
 

01.10.2017

Pennut 11 viikkoa!

Big Shooter, Hootchie Mama ja Spin Doctor täyttivät torstaina 11 viikkoa. Viime maanantaina tehtiin ensimmäinen visiitti eläinlääkärille ja pennut saivat ensimmäisen rokotuksen + tunnistesirun.

Pennuilla edelleen kaikki hyvin. Painot 11 vk ikäisenä: Big Shooter 1749g, Hootchie Mama 1649g and Spin Doctor 1814g.

Viikko sitten pentukuvien ottaminen oli n.s. "mission impossible", mutta onneksi kolmikko oli tällä viikolla yhteistyöhaluisempi :-) uudet 11 vk kuvat voi käydä katsomassa "pennut" sivulta!

 

 

 

   
 

16.09.2017

Pennut 9 viikkoa!

Pennut täyttivät torstaina jo 9 viikkoa. Käsittämätöntä kuinka nopeasti aika kuluu....

Kaikki hyvin ja pennut voivat kaikin puolin mainiosti. Leikkiä, ruokailua ja päikkäreitä, niistä se kolmikon päivä koostuu :-)

Mustavalkoinen poika Big Shooter on edelleen vapaa. Ja lähinnä siis lemmikkikoti olisi hakusessa. Erittäin ihana poika jolla on mitä upein luonne!

9vk kuvat voi käydä katsomassa "pennut" sivulta!

   
 

09.09.2017

Pennut 8 viikkoa!

Flasher-trio täytti torstaina 8 viikkoa. Erittäin vauhdikasta jengiä ja on melkoinen haaste ottaa pennuista kuvia :-) Kehitys jatkuu hyvänä ja pennut ovat edelleen suurimmat mitä meillä on koskaan tässä iässä ollut.

Mustavalkoinen poika Big Shooter on edelleen vapaa ja etsii sitä oikeaa kotia. Lähinnä lemmikkikoti on hakusessa, mutta näyttelyttämiselle ei sinäänsä ole mitään estettä. BS on erittäin suloinen, sosiaalinen ja hauska veijari!

Uudet viikkokuvat voi käydä katsomassa "pennut" sivulta!

   
 

03.09.2017

Pennut 7 viikkoa!

Jälleen kerran hieman jälkijunassa päivityksen suhteen. Kaiken näköistä puuhaa ja pennut eivät aina tahdo olla yhteistyöhaluisia kun on kuvauksen aika....

Big Shooter, Hootchie Mama ja Spin Doctor tulivat 7 viikon ikään viime torstaina. Helppoja pentuja ja Pippi mamman ei turhia tarvitse ponnistella. Kehitys on edelleen hyvää ja pennut kasvavat silmissä! Spin Doctor on edelleen suurin ja panoi 7 viikon iässä 1225g. Viime viikon aikana painoa tuli lisää kokonaiset 273g! Big Shooter sai massaa lisää 200g ja vaaka näytti lukemaa 1123g. Hootchie Mama tytön paino 7 viikon iässä oli 1110g.

Mustavalkoinen poika Big Shooter on edelleen vapaa ja etsii siis ensisijaisesti lemmikkikotia, mutta kuten jo viime viikolla kerroimme, niin mitään estettä pojan näyttelyttämiselle ei ole. Erittäin ihana ja sosiaalinen vilpertti :-)

Uudet viikkokuvat voi käydä katsomassa "pennut" sivulta!

 

 
 

27.08.2017

Pennut 6 viikkoa!

Pennut täyttivät torstaina 6 viikkoa ja voivat kaikin puolin mainiosti. Erittäin leikkisiä ja villejä kuten pennut yleensäkin tässä iässä ja niiden touhuja on hauska seurata :-) Voimme myös tyytyväisinä todeta, että kaikki kolme pentua ovat erittäin sosiaalisia ja usein ne kiipeävätkin syliin rapsutettavaksi.

Painojen kehitys noudattelee hyvin pitkälle edellisviikojen kaavaa. Spin Doctor painoi 6 viikon iässä 1053g, Hootchie Mama 936g ja Big Shooter 923g.

Spin Doctor on nyt varattu. Musta tyttö Hootchie Mama jää mahdollisesti kotiin jatkamaan Pippin linjoja, mutta mitään lopullista päätöstä ei ole vielä tehty.... Mustavalkoinen poika Big Shooter etsii ensisijaisesti lemmikkikotia, mutta mitään estettä pojan näyttelyttämiselle ei ole. BS on erittäin suloinen poika, jolla on erittäin hauska ja reipas luonne :-) Rohkeasti vain yhteyttä, mikäli mustavalkoinen poika kiinnostaa!

6vk kuvat voi käydä katsomassa "pennut" sivulta!


   
 

20.08.2017

Pennut 5 viikkoa!

Viikkokuvat laahavat hieman jälkijunassa. Pennut alkavat olemaan melko villejä ja pääsääntöisesti kieltäytyvät poseeraamasta tai pysymään paikoillaan kun kamera osoittaa niiden suuntaan... tai vielä "pahempaa", ne vain haluavat syliin rapsutettavaksi :-) Tämän lisäksi talossa on uusi kamera objektiiveineen ja vie hieman aikaa totutella siihen sekä löytää toimivimmat asetukset kuhunkin tilanteeseen.

Kaikki kolme pentua ovat todella sosiaalisia ja ovat välittömästi kiipeämässä syliin kun mennään pentuhuoneeseen. Kasvu on edeleen hyvää. Painot torstaina 5 viikon ikäisenä: Spin Doctor 893g, Hootchie Mama 799g ja Big Shooter 789g.

5vk kuvat voi käydä katsomassa "pennut" sivulta!

   
 

11.08.2017

Onnellisia pentuja....

Jälleen on yksi viikko kulunut ja pennut ovat nyt siis 4 viikon ikäisiä. Pennuilla on kaikki hyvin ja vauhti lisääntyy päivä päivältä. Painot 4 viikkoa: Big Shooter 630g, Hootchie Mama 670g ja Spin Doctor 710g. Isoja pentuja!

Pennut saavat nyt myös kiinteää ruokaa. Pojat tykkäävät kovasti, mutta Hootchie Mama suosii vielä toistaiseksi mamman maitobaaria :-)

Uudet 4 vk kuvat löytyy "pennut" sivulta!

 

 

 

   
 

04.08.2017

Pennut 3 viikkoa!

Pippin vauvat tulivat eilen 3 viikon ikään. Kolmikko liikkuu jo melko vilkkaasti ja pieniä painimatsejakin on harrastettu. Painojen kehitys on ollut edelleen erinomaista viimeisen viikon aikana. Spin Doctor painoi 3 viikon ikäisenä 570g, musta tyttö Hootchie Mama 562g ja muastavalkoinen poika Big Shooter tasan 500g.

3 vk kuvat löytyy "pennut" sivulta!

 

   
 

29.07.2017

Pulskia pentuja....

Big Shooter, Hootchie Mama & Spin Doctor täyttivät torstai iltana 2 viikkoa. Erittäin helppoja pentuja... ja isoja! Kaikki kolme pentua olivat 2 viikon ikäisinä yli 400g: BS 402g, HM 437g ja SD 449g. Itse asiassa meillä ei ole koskaan aikaisemmin ollut tässä iässä niin painavia pentuja kuin HM ja SD!

2 vk kuvia voi käydä katsomassa "pennut" sivulta!

 

 

 


 
 

20.07.2017

Pennut viikon ikäisiä....

Pippin ja Jaskan pennuilla on ensimmäinen viikko takana. Kaikki on mennyt hienosti ja kaikki kolme pentua kasvavat vauhdilla. Silmätkin ovat juuri aukeamassa. Musta tyttö Hootchie Mama on edelleen poppoon painavin ja on jo hieman yli 300g. Pojat seuraavat tiiviisti perässä.

Tuoreet viikkokuvat löytyvät "pennut" sivulta!

 

 


 
 

15.07.2017

Pentuja!

Yllätys yllätys, meille on juuri syntynyt pitkästä aikaa pentuja! Kolme erittäin isoa & terhakkaa pentua, kaksi poikaa ja yksi tyttö, syntyi torstai-perjantai välisen illan/ yön aikana. Emona meidän oma kasvattimme Bibbity-Boo (=Pippi) ja isänä oma tuontikollimme NL*Perun's Hit The Road Jack eli Jaska. Noin 2½ vuotta sitten meillä oli pennut juuri tästä samasta yhdistelmästä. Kyseiset pennut ovat teknisesti erinomaisia ja luonteeltaan todella mahtavia, joten emme kerta kaikkiaan voineet vastustaa tämän yhdistelmän uusimista :-) Lisää infoa kuvineen & pentue-teemoineen nimineen löytyy "pennut" sivulta!

 

 
 
 

 

** BALTIC WINNER **

BW17 NW NW SP FI*FoxyPaw's Lucky Hunter, DVM DSM (Luke) voi lisätä nyt yhden tittelin lisää jo ennestään komeaan tittelirivistöön, sillä "Luke" otti voiton tänä vuonna Liettuassa järjestetyssä näyttelyssä.

 

IP FI*FoxyPaw's Rollin' Stone (Rolli)

Best In Show Kempele 1.7 & 2.7.2017 & 9.7.2017
Mukavia tuloksia ropisee Rollillekin, vaikka ikää on vasta reilut 1,5 vuotta.
Kempeleen näyttelyviikonlopulta napsahti voitto molempina päivinä. Voittoputki jatkui Kes-Kisin näyttelyssä, johon Rolli osallistui vain sunnuntaina.

SC FI*Foxy-Paw's Hula-Popper, JW DVM (Mimosa)
Best In Show, Isrok 18.6.2017

NW NW SC FI*FoxyPaw's Icebreaker, JW DVM DSM DM
Best In Show, Isrok 17.6.2017 + BIS Veteran 17-18.6.17 & 1.7.17


  
 

NATIONAL WINNER & DSM !

Jyväskylä, FI 25.3.2017

NW SP FI*FoxyPaw's Lucky Hunter, DVM (Luke) pokkasi toisena vuotena peräkkäin Suomen Kissaliiton ykköspalkinnon. Päivän näyttelytuloksena oli myös Best In Show ja sen myötä Luke ansaitsi tittelin DSM ! Aivan huikeaa !


MYÖS KATEGORIAVOITTOJA ROPISEE !

Alkuvuoden aikana on näyttelyvoittoja napsahtanut usealle ja samoin veteraaniluokassa Sisu jyrää näyttelystä toiseen.

Best In Show on napsahtanut alkuvuoden aikana usealle ja nominointejakin on ollut useita. Voittoja ovat napsineet
GIC FI*FoxyPaw's Hoo-Daddy, JW (Daddy) Ruotsi 21-22.1.17 & 25.3.17
SC FI*FoxyPaw's Hula-Popper, JW (Mimosa) Urk 4.3.17
IP FI*FoxyPaw's Super Fluke (Laku) Poh-Kis 19.2.17 & Kes-Kis 26.3.17
NW SP FI*FoxyPaw's Lucky Hunter (Luke) Surok 21-22.1.17
& Kes-Kis 25.3.17

Kuvissa Luke ja Daddy.
Kaikki tulokset "pentueet" sivun linkkien kautta.


  
 

TUPLAVOITTO JA UUSIA TITTELEITÄ

Sastamala, FI 3.9.2016

SP FI*FoxyPaw's Lucky Brown "Walle"
DVM ja Best In Show

SC NW NW FIN*FoxyPaw´s Icebreaker, JW DVM DSM DM "Sisu"
Best In Show veteraani molemmissa näyttelyissä

 

Luleå, SE 27-28.8.2016

PR FI*FoxyPaw's Super Fluke "Laku"
BIV NOM ja Best In Show lauantaina
IP BIV NOM ja Best In Show sunnuntaina


Kaikki tulokset "pentueet" sivun linkkien kautta.


 


 
 
NÄYTTELYTULOKSIA

Herlufmagle, DK 7.8.2016

IC FI*FoxyPaw's Hoo-Daddy, JW

Best In Show

 

 

 

 

 

 

 

 

Plzen, CZ 31.7.2016

IC FI*FoxyPaw's Lim-Bo-Legs
Best In Show

 

Helsinki, 23-24.7.2016

SP FI*FoxyPaw's Lucky Hunter, DVM
Best In Show
molempina päivinä

 

 

 
 
 

UUSIA KATEGORIAVOITTAJIA !


FI*FoxyPaw's Rollin´Stone,
"Rolli"
Best In Show
Kempele 02.07.2016
PR FI*FoxyPaw's Super Fluke,
"Laku"
Best In Show Kempele 03.07.2016


Isot Onnittelut myös Witsarin kissalaan ja Mertsille palvelijoineen !

FI*WitSarin Mertsi
Best In Show Kempele 03.07.2016

 

kuvat: Tessa

  
 
 

HIENOJA NÄYTTELYTULOKSIA !


GIC FI*FoxyPaw's Hula-Popper,
"Mimosa"
Best In Show
Tallinna 8.5.2016SP FI*FoxyPaw's Lucky Hunter, "Luke"
Best In Show Tallinna 8.5.2016
Best In Show Tampere 21.5.2016


IC FI*FoxyPaw's Hoo-Daddy, "Daddy"
Best In Show Göteborg 21.5.2016
Best In Show Göteborg 22.5.2016


FI*FoxyPaw's Sugar Sweet, "Sissi"
Best In Show Tampere 22.5.2016


Ja lisäksi paljon uusia titteleitä. Kaikki tulokset "pentueet" -sivun linkkien kautta.

ONNITTELUT KAIKILLE upeista suorituksista !


 


 
 


DSM !

9-10.4.2016 Uumaja, SE

SP FI*FoxyPaw's Hoodoo Doll, DVM "Manna"
Best In Show lauantaina ja sen myötä DSM -titteli !

Myös sunnuntaina tuloksena oli Best In Show !

Suuret Onnittelut tuplavoitosta sekä uudesta tittelistä !


 

 
 

 
 
 

31.01.2016

Pennut 12½ viikkoa!

Roosan & Jaskan pennut ovat nyt 12½ viikon ikäisiä ja noin parin viikon kuluttua ensimmäiset pennut muuttavat uusiin koteihinsa. Tosin eivät kaikki neljä, sillä yksi tyttö jää kotiin ;-)

Painot 12 viikon iässä: Mannish Boy 1715g, Honey Bee 1499g, Rollin' Stone 1822g and Sugar Sweet 1586g.

12vk kuvat löytyvät "pennut" sivulta!

 

 

 
 

20.01.2016

Pahoittelut...

...myöhästyneestä kotisivun päivityksestä. Pentujen 10vk kuvat otettiin jo viime viikon lopulla, mutta sivut saatiin päivitettyä vasta nyt....

Pentujen ensimmäinen rokotus & terveystarkastus on tiedossa tällä viikolla. Viime viikonloppuna meillä oli erittäin mukava perhe kyläilemässä ja hopeapoika Rollin' Stone on nyt varattu. Vielä pitää päättää, kumpi tytöistä jää kotiin....

Käy kurkkaamassa 10vk kuvat "pennut" sivulta!

 

 

 

 

 
 

10.01.2016

Pennut 9½ viikkoa!

Mannish Boy, Honey Bee, Rollin' Stone ja Sugar Sweet ovat nyt 9½
viikon iässä. Kehitys on edelleen hyvää ja pentueen kanssa on kaikki sujunut ongelmitta.

Mannish Boy on nyt varattu ja toisellekin pojalle on hyvältä vaikuttava koti tiedossa. Edelleenkään emme ole saaneet päätettyä kumpi tytöistä jää kotiin, joten vielä jatkamme pohdintaa....

Tuoreet 9vk kuvat löytyvät nyt "pennut" sivulta :-)

 

 
 

03.01.2016

Hyvää Uutta Vuotta!

Uusi vuosi ja uudet kujeet kuten sanotaan :-) No, kujeista emme tiedä, mutta uusi vuosi joka tapauksessa....

Joulunaika oli hieman kiireistä kaikkine valmisteluineen & tekemisineen, joten pentujen kunnolliseen 7vk kuvaukseen ei oikein ollut aikaa. Mutta, tuoreet 8vk kuvat löytyvät nyt "pennut" sivulta :-)

Kaikki neljä pentua voivat erinomaisesti ja täytyy sanoa, että pentue on ollut todella helppo. Ei minkäänlaisia takaiskuja koko aikana. On myös harvinaista, että pentue on kokonaisuudessaan näin sosiaalinen!

Pentujen kodeista ei edelleenkään ole tehty lopullisia päätöksiä, joten joku pennuista saattaa vielä olla vapaa lemmikiksi/ näyttelyyn. Kaikki pennut ovat hyvätasoisia ja erittäin rohkeita & sosiaalisia. Rohkeasti vaan yhteyttä mikäli joku pennuista kiinnostaa!

 

 
 

20.12.2015

Pennut 6½ viikkoa!

Aika rientää, sillä pennut ovat jo 6½ viikon iässä. Olemme edelleen erittäin tyytyväisiä pentujen kehitykseen. Tosin aina on joitain pieniä n.s. "teknisiä" yksityiskohtia, joihin toivoisimme parannusta.... Jos voisimme yhdistää kaikki vahvuudet yhteen kissaan, niin olisimme hyvin lähellä täydellistä mettistä :-))

Vielä ei ole tehty mitään päätöksiä pentujen tulevista kodeista, joten kaikki tiedustelut ovat edelleen tervetulleita. Tosin toinen naaraista jäänee kotiin ;-)....

Uudet 6vk pentukuvat löytyvät "pennut" sivulta :-)

 

 
 

12.12.2015

Meillä on kiire!

Kuvan hopeakilppari Sugar Sweet sisaruksineen ovat nyt 5 viikkoa + 2 vrk iässä. Kiire on tällä hetkellä kova, joten aina ei kaksijalkaisten kanssa oikein ehdi seurustella :-) Joka tapauksessa suloinen & sosiaalinen poppoo, jonka puuhasteluja on hauska seurailla!

Tuoreet 5 viikkoiskuvat löytyvät "pennut" sivulta :-)

 

 

 

 
 

06.12.2015

Pennut 4½ viikkoa!

Roosan pennut ovat nyt 4½ ikäisiä. Noin viikko sitten pennut saivat maistaa kiinteää ruokaa ja nyt syödään jo lautaselta kuin vanhat tekijät :-) Koko poppoo kasvaa edelleen tasaisesti ja pentujen kehityksen voi melkein nähdä silmissä. Pojat ovat kutakuinkin kirineet tytöt kiinni ja Mannish boy on nyt porukan toiseksi painavin. Painot tänään 4½ viikon iässä:

Mannish Boy 565g
Honey Bee 530g
Rollin' Stone 516g
Sugar Sweet 572g

Viime päivityksessä unohtui mainita, että Rollin' Stone pojan lisäksi myös molemmat tytöt ovat hopeita :-) Merkkejä oli nähtävissä jo ainakin pari viikkoa sitten ja tuo hopea näyttäisi tulevan koko ajan paremmin esille....

Käy katsomassa 4 viikkoiskuvat "pennut" sivulta!

 

 

 
 

27.11.2015

Me kävellään & juostaan!

Roosan Muddy Waters-pentueen nelikko on nyt 3 viikon iässä. Pennut kasvavat nopeasti ja opettelevat tällä hetkellä innokkaasti liikkumaan & juoksemaan :-) Kovasti myös jo leikitään. Ihana porukka!

Kilpparityttö Sugar Sweet on edelleen pentueen painavin. Perässä tulevat Mannish Boy, Honey Bee sekä Rollin' Stone.

Tuoreet 3 viikkoiskuvat löytyvät "pennut" sivulta :-)

 

 

 

 
 

27.11.2015

Näyttelytuloksia Tallinnasta 21-22.11.2015:

FI*FoxyPaw's Hula Popper, JW "Mimosa"
CAC NOM ja CACIB NOM + Best In Show molempina päivinä ! 

 
 

21.11.2015

Pennut +2 viikkoa!

Mannish Boy, Honey Bee, Rollin' Stone ja Sugar Sweet ovat nyt 16 päivän ikäisiä. Kaikki on edelleen hyvin ja kehitys on joutuisaa kuten pennuilla aina. Sugar Sweet on edelleen pentueen painavin. Honey Bee tulee hieman perässä ja pojat Mannish Boy ja Rollin' Stone pitävät häntää. Pennut ovat jo aika paljon liikkeessä ja välillä näyttää siltä, että yrittävät jo leikkiä keskenään :-)

Käy kurkkaamassa 2 viikkoiskuvat "pennut" sivulta :-)

 

 
 

14.11.2015

Kaikki hyvin!

Roosan & Jaskan pennut tulivat torstaina viikon ikään. Poppoolla on kaikki hyvin ja kasvu on ollut mukavaa. Tytöt Honey Bee ja Sugar Sweet ovat edelleen pentueen isoimmat. Painot 1 viikkoa: Mannish Boy 215g, Honey Bee 224g, Rollin' Stone 196g, Sugar Sweet 232g. Silmätkin ovat jo aika hyvin auki, eli kohta päästään arvioimaan ilmeitäkin....

Tuoreet 1 vk kuvat löytyy "pennut" sivulta :-)

   
 

08.11.2015

Pennut syntyneet!

Roosa synnytti neljä suloista pentua, kaksi poikaa ja kaksi tyttöä, torstai illan & yön aikana :-) Koko synnytystapahtuma sujui hienosti ja Roosa hoiti kaiken hyvin rauhallisesti. Ei mitään kovin suuria syntymäpainoja, mutta ihan kelpoja kuitenkin. Kaikki pennut voivat hyvin ja vaikuttavat kaikin puolin tyytyväisiltä.

Lisää infoa kuvineen, pentue-teemoineen & nimineen löytyy "pennut" sivulta :-)

   
 

01.11.2015


Kyllä vain!!!


Lisää infoa "suunnitelmia" sivulla :-)

     
 


Ylpeät kasvattajat!

Viime viikonloppuna osallistuttiin World Winner näyttelyyn Malmössä, Ruotsissa :-) Omaa kissaa ei ikävä kyllä ollut viedä näytille, mutta meidän iloksemme paikalla oli kokonaiset seitsemän FoxyPaw's kasvattia! Suomesta edustamassa oli Icebreaker ("Sisu"), Lazy Ike("Viggo"), Hula-Popper("Mimosa"), Lucky Hunter("Luke") sekä Hoodoo Doll("Manna"). Ruotsista paikalla oli komistukset Hoo-Daddy("Daddy") sekä Idol's Eye("Kippis").

Kinkerit oli tänä vuonna todella kovatasoiset, sillä kisaamassa oli yhteensä lähes 2000 kissaa! Kaikki seitsemän kasvattia saivat poikkeuksetta erinomaiset arvostelut ja tulokset olivat mitä parhaimmat, joten voimme olla erittäin ylpeitä kasvattiemme saavutuksista! Kolme kissaa, Sisu, Luke ja Kippis menivät lopulta paneeliin asti. Lisäksi Sisu ja Luke olivat myös BIV, eli väriryhmänsä parhaat. Neljä muuta kissaa saivat tulokset HP(=Manna), Ex2(Daddy ja Mimosa) sekä Ex3(Viggo). Kilpailu oli todella kovaa, varsinkin väriryhmässä IV, joten Ex2 tai Ex3 tuloksiin ei todellakaan ole syytä olla pettynyt!

Vielä kerran suuret kiitokset kaikille omistajille siitä, että toitte nämä komistukset paikan päälle! Hieno tapahtuma ja toivottavasti ollaan taas mukana tulevina vuosina!

  
 
 

 

Ery-Syd, Salo 10-11.10.2015

NW NW SC FI*FoxyPaw's Icebreaker, JW DVM DSM "Sisu"

Best In Show ! sunnuntaina


  
 


Poh-Kis, Lapua 26-27.9.2015

GIP FI*FoxyPaw's Lucky Brown "Walle"

Best In Show ! molempina päivinä !

Walle on jo kolmas kissa Lucky -pentueesta, joka saavutti näyttelyviikonlopulta tuplavoiton. Aivan uskomatonta ja mahtavaa!

Viikonlopun aikana kisanneet kasvattimme olivat kaikki paneelissa ja moni sai myös tuomariääniä. Sunnuntaina mm. Sisu hävisi paneelivoiton uusintaäänestyksen jälkeen.

Kaikki upeat tulokset löytyvät "pentueet" -sivun linkkien kautta.

 

  
 Västsvenska Kattklubb, Göteborg 19-20.9.2015

FI*FoxyPaw's Hoo-Daddy, JW

Best In Show + BOB kat.II

molempina päivinä kaikilla 7 tuomariäänellä !


 

  
 

Pirok , Sastamala 5.9.2015
1 pvä/ 2 näyttelyä

FI*FoxyPaw's Lazy Ike, "Viggo"
Best In Show , 1. show !

FI*FoxyPaw's Hula-Popper "Mimosa"
Best In Show , 2. show ja on nyt Junior Winner !!

GIP FI*FoxyPaw's Lucky Hunter "Luke"
Best In Show , 2. show !


 

 


 
 

Rurok Show, Hyvinkää 29-30.8.2015

 

SC FI*FoxyPaw's Full Time Lover , JW DVM "Mopo"
Best In Show sunnuntaina ja
Best In Show veteraani molempina päivinä


 

  
 

Felix Show, Tallinna EE 22-23.8.2015

 

SP SC FI*FoxyPaw's Dusty Miller, DVM DSM
Best In Show molempina päivinä

 

 

 

 

 

IP EC FI*FoxyPaw's Indian Woman
Best In Show sunnuntaina

 

kuvat: Tessa

 

 
 

Darak Show, Dragör DK 8.8-9.8.2015

FI*FoxyPaw's Hoo-Daddy, JWBest In Show molempina päivinä + Best of Best lauantaina

 

 

Speedcat Show, Sollentuna SE 2.8.2015

FI*FoxyPaw's Hoo-Daddy
Best In Show ja sen myötä Junior Winner!!

7 kuukauden ja 3 viikon ikäisenä kuvassa oleva nuori poika, FI*FoxyPaw's Hoo-Daddy, saavutti viidennen peräkkäisen Best In Show -voiton kaikilla 9 tuomariäänellä ja sen myötä voi nyt käyttää titteliä JUNIOR WINNER!
Lämpimät onnittelumme Camilla & Lovisa Westerille S*Viento's kissalaan. Suuret kiitokset hyvästä huolenpidosta sekä Hoo-Daddyn näyttelyttämisestä !

 

kuva: C.Wester

 

 
 


Surok Show, Hämeenlinna 25-26.7.2015


IP FI*FoxyPaw's Lucky Hunter "Luke"
Best In Show !! molempina päivinä

FI*FoxyPaw's Hula-Popper "Mimosa"
Best In Show !! molempina päivinä

Kuvassa Mimosan velipoika Lazy Ike "Viggo", joka
oli paneelissa molempina päivinä laittaen tiukasti kampoihin siskolleen. Myös tukku muita upeita tuloksia ja ne kaikki löytyvät "pentueet" -sivun linkkien kautta
ja myös sivulta http://www.catshow.fi/?page=3

kuva: Tessa

 

 

 
 

Vanhempien tyttöjen vuoro !!

Kempele 4-5.7.2015

Lauantain nominoinnit: Hoodoo Doll, Lucky Brown, Super Fluke, Bubbaloo ja
SC FI*FoxyPaw's Bibbity-Boo, DVM DM
Best In Show !!

 

Sunnuntain nominoinnit: Hoodoo Doll, Bubbaloo, Bibbity-Boo ja
SC FI*FoxyPaw's Rosy Dawn, JW DVM DSM
Best In Show !!
Pippikin sai yhden äänen, joten hienosti meni vähän jo vanhemmilla tyttösillä.

Ensiesiintymisen viikonloppuna tekivät myös Laku (Super Fluke) ja Lumi (Bubbaloo). Molemmat saivat hienot arvostelut ja Lumi valittiin paneeliin molempina päivinä kovan kilpailun jälkeen. Myös Laku esiintyi paneelissa lauantaina. Näyttely oli ensimmäinen myös omistajilleen.

Viikonlopun kaikki tulokset "pennut" -sivun linkkien kautta ja myös sivulta http://www.catshow.fi/

kuvat: Tessa.lv


  
 


Nuoriso jyrää !!

Forshaga, SE 27-28.6.2015

FI*FoxyPaw's Hoo-Daddy Best In Show !!
molempina päivinä.Taliinna, EE 27-28.6.2015

FI*FoxyPaw's Hula-Popper "Mimosa" Best In Show !!
lauantaina

 

 

 
 

 

Kes-Kis Show, Jämsä 14.6.2015FI*FoxyPaw's Hula-Popper "Mimosa" Best In Show !!

 

 

 

 
 

 

Nerk Show, Örebro SE 6.6.2015FI*FoxyPaw's Hoo-Daddy Best In Show !!

 

 

 

 
 

 

Ery-Syd Show Hyvinkää, 23.5-24.5.2015

SC FI*FoxyPaw's Full Time Lover, JW DVM "Mopo"
Best In Show uros lauantaina ja Best In Show veteraani molempina päivinä.

 

Spinneriet Show Göteborg SE, 23.5-24.5.2015

FI*FoxyPaw's Hoo-Daddy Best In Show sunnuntaina kaikilla tuomariäänillä !

 

 

 
 
 

 

Pirok show Tampere, 9.5-10.5.2015

Viikonlopun aikana peräti 11 kasvattiamme osallistui näyttelyyn, ihan huikeata !! Suuren suuret kiitokset kaikille.

IP FI*FoxyPaw's Lucky Hunter "Luke" Best In Show
molempina päivinä !

SC FI*FoxyPaw's Full Time Lover, JW DVM "Mopo"
Best In Show veteraani molempina päivinä !

Paljon upeita tuloksia ja tiukkoja kisailuja koettiin molempina päivinä, tulokset löytyvät "pentueet" sivun linkkien kautta.
Hoodoo Doll ja Lazy Ike hävisivät paneelivoiton lauantaina kumpikin yhdellä äänellä, sunnuntaina Lazy Ike oli jälleen paneelissa ja sai myös ääniä. Hieho näyttelyuran aloitus "Viggolle"!

Kaikki näyttelytukokset:
catshow.fi -sivujen kautta


 

 


 
 


Felix show Tallinna, EE 2.5-3.5.2015,

IP FI*FoxyPaw's Lucky Hunter "Luke" Best In Show
sunnuntaina !

 

Kaikki näyttelytulokset "pentueet" sivun linkkien kautta, myös: www.catshow.fi

 

 

 
 


Paljon upeita näyttelytuloksia !


UMEÅ, SE 18.4.2015 -19.4.2015

SP FI*FoxyPaw's Hoodoo Doll, DVM "Manna"
Best In Show ! kastraattinaaras molempina päivinä kaikilla 7 tuomariäänellä.

 

 

IC FI*FoxyPaw's Idol's Eye "Kippis"
Best In Show ! kastraattiuros molempina päivinä. Hieno suoritus äskettäin kastraattikerhoon siirtyneeltä pojalta.

 

 

 

 

HELSINKI, FI 11.4.2015 - 12.4.2015

SC FI*FoxyPaw's Full Time Lover, JW DVM "Mopo"
Best In Show ! paras uros sunnuntaina kaikilla tuomariäänillä.
Mopo oli myös
BIS veteraani molempina päivinä.

Paljon muitakin hyviä tuloksia ja ne löytyvät sivulta :

http://www.catshow.fi/?page=3


Onnittelut vielä kerran omistajille ja halaukset kissoille !

 

  

 
 

 

Viimeisimmästä päivityksestä on vierähtänyt muutama viikko. Pennut ovat kasvaneet kovasti sinä aikana ja Viehe-pentueen kaikki pennut ovat nyt varattuja. Itse asiassa Zara Spook sekä Super Fluke muuttivat uusiin koteihinsa jo yli viikko sitten. Molemmat asuvat nyt lemmikkikodeissa Nurmossa sekä Oulussa. Ensi viikolla on Lazy Ike:n sekä Hula-Popper:in vuoro muuttaa uusiin koteihinsa. Hoo-Daddy:n sekä Lim-bo-Legs:in uudet omistajat tulevat hakemaan uudet perheenjäsenensä hieman myöhemmin.

Purkkapentue II:n kaksi valkoista pentua kävivät kuulotestissä vajaat kaksi viikkoa sitten ja tulokset olivat aika lailla odotetun kaltaisia. Itse asiassa meillä oli pieni epäilys, että molemmat pennut saattaisivat olla kuuroja, mutta näin ei kuitenkaan ollut. Tosin molemmilla todettiin alentunut kuulo, mikä selittää jo aiemmin heränneet epäilyksemme. Pojan kuulo oli hieman tytön kuuloa parempi. Joka tapauksessa molemmat pennut ovat todella valloittavia ja luonteet ovat mitä ihanimmat :-)

Toivoisimme löytävämme näille kahdelle "pumpulipalloille" ihanat lemmikkikodit. Ihanteellinen koti voisi olla sellainen, jossa kaverina olisi vaikkapa kissakaveri tai vaikka useampikin. Toiselle pennulle taitaakin jo sellainen koti olla tiedossa, mutta toinen on vielä varattavissa. Mikäli olet kiinnostunut, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Tuoreet 15 vk vs. 13 vk kuvat löytyvät "pennut" sivulta!

 
 
 


SC FI*FoxyPaw's Trick Bag, DVM Best In Show !

Kokkola 22.03.2015Lisäksi useita upeita tuloksia ja ne löytyvät "pentueet" -sivun linkkien kautta.

 

 


 
 


Viime päivityksestä on kulunut parisen viikkoa ja sinä aikana on tapahtunut monia asioita. Viehe-pentue on nyt n. 12½ viikon iässä kun taas Purkka-pentue II:n kaksi valkoista pentua ovat reilun 10½ viikon ikäisiä. Meillä on viimeisen parin viikonlopun aikana käynyt kissaihmisiä vierailulla ja viime viikon aikana olemme alkaneet myös tehdä lopullisia päätöksiä pentujen uusista kodeista. Näillä näkymin Viehe-pentueen kuudelle pennulle on kaikille jo uudet omistajat tiedossa. Valkoiset pennut saattavat kuitenkin vielä olla vapaana. Kyseiset kaksi pentua käyvät tulevana perjantaina kuulotestissä, jonka jälkeen tiedämme varmuudella, minkälaista kotia pennuille etsimme.

Molemmat pentueet voivat mainiosti. Kehitys on edelleen hyvää ja juoksemista, hyppimistä & leikkimistä riittää!

Viehe-pentueen painot 12 viikon iässä: Lazy Ike 1860g, Hoo-Daddy 1750g, Hula-Popper 1565g, Zara Spook 1585g, Super Fluke 1670g ja Lim-Bo-Legs 1720g.

Purkkapentue II:n painot 10 viikon iässä: Bubblicious 1220g ja Bubbaloo 1420g.

Uusimmat kuvat löytyvät "pennut" sivulta!

 
 
 


Jälleen on yksi viikko kulunut ja pennut ovat nyt 10½ vs. 8½ viikkoa. Aikaa rientää kuten aina kun talossa on pentuja....

Viime viikolla Hoo-Daddy keksi, miten kiivetään pentuhuoneen aidan yli ja nyt poika viettää suurimman osan päivästä meidän & isojen kissojen seurassa :-) Tännän myös Lim-Bo-Legs tuli aidan yli, joten ei menne kovin kauaa ennen kuin poppoon muutkin jäsenet seuraavat sisarustensa esimerkkiä.

Vielä on mahdollista, että joku pennuista etsii sitä oikeaa kotia, eli rohkeasti vain yhteyttä meihin mikäli hyvä koti voisi olla tarjolla.

Uusia kuvia löytyy "pennut" sivulta!

 
 
 


Vipinää ja vilskettä!

On kulunut melkein kaksi viikkoa viimeisestä päivityksestä. Pennut ovat kehittyneet tuona aikana oikein mukavasti ja olemme oikein tyytyväisiä molempiin pentueisiin. Vauhtiakin riittää ihan kiitettävästi!

Viehe-pentue on nyt n. 9½ viikon iässä ja kohtapuolin on vuorossa ensimmäinen eläinlääkärin tarkastus & rokotus. Pentujen painot tänään: Lazy Ike 1376g, Hoo-Daddy 1256g, Hula-Popper 1210g, Zara Spook 1167g, Super Fluke 1197g ja Lim-Bo-Legs 1292g.

Bubblicious and Bubbaloo, Purkka-pentue II:n kaksi valkoista pentua, ovat nyt n. 7½ viikon ikäisiä. Erittäin sosiaalisia veijareita ja aina kiipeämässä syliin kun mennään pentuhuoneeseen :-) Näyttää myös siltä, että molemmilla on vihreät silmät. Painot tänään: Bubblicious 932g ja Bubbaloo 941g.

Emme edelleenkään ole tehneet mitään lopullisia päätöksiä pentujen tulevista kodeista, mutta kotapuolin on ensimmäisten valintojen aika. On aina yhtä vaikeaa päättää näitä asioita, varsinkin kun on kyselyjä monilta mukavilta ihmisiltä.... Eli toivomme kärsivällisyyttä kakilta niiltä ihmisiltä, jotka ovat meiltä pentua kyselleet!

Käy katsomassa uudet kuvat "pennut" sivulta!

 

 
 
 

 

Viehe-pentue on nyt reilun 7½ viikon iässä, kun taas Purkka- pentue II lähestyy 6 viikon ikää. Kaikki pennut voivat mainiosti. Erittäin leikkisää ja eläväistää porukkaa!

Pikkuhiljaa meille alkaa muodostua kuva siitä, minkälaista kotia kullekin pennulle toivomme. Vielä ei kuitenkaan mitään lopullisia päätöksiä ole tehty. Kohtapuolin se alkaa kuitenkin olla ajankohtaista. Mikäli joku pennuista kiinnostaa, niin rohkeasti vain yhteyttä ottamaan.

"Pennut" sivulta löytyy nyt 7 vk vs. 5,5 vk kuvat :-)

 

 

 

 


 
 


Uskomaton aloitus vuodelle 2015 !

Lahti 24-25.1.2015

FI*FoxyPaw's Lucky Hunter "Luke" Best In Show
molempina päivinä kaikilla tuomariäänillä !

NW NW SC FI*FoxyPaw's Icebreaker, JW DVM DSM "Sisu"
lauantaina Best In Show !

Suuret Onnittelut kaikille mukana olleille !

Kaikki näyttelytulokset: http://www.catshow.fi/

 

 


 
 


Born to be wild!

Kaksi pentuettamme ovat nyt +6 vs. 4½ viikon iässä... ja alkavat olla melko villejä! Valkoiset pennut ovat vielä lian nuoria päästäkseen kiipeilypuuhun, mutta vanhemmilla veijareilla ei ole minkäänlaisia vaikeuksia nousta korkeuksiin. Erittäin hauskaa seurata poppoon leikkejä ja temmellystä!

Kaikilla on hyvä ruokahalu ja kehitys on edelleen hyvää. Perjantaina, 6 viikon iässä, vanhempien pentujen painot olivat 890g- 727g välillä. Namun kaksi valkoista pentua ovat nyt 4½ viikon ikäisiä. Tyttö Bubblicious painoi tänään 575g ja poika Bubbaloo 593g.

Uudet 6 vk vs. 4½ vk kuvat löytyvät "pennut" sivulta!

 

 

 

 
 
 


Pahoittelut siitä, että kotisivujen päivitys uusine pentukuvineen on hieman viivästynyt. Viimeisimmät kuvaussessiot ovat olleet melko haastavia, sillä pennut ovat joko juosseet kuin tuli hännän alla, nukkuneet tai sitten piilotelleet pentuhuoneen sohvan alla olevassa isossa säilytyslaatikossa. Joka tauksessa nyt on "pennut" sivulla Viehe-pentueesta uudet 5 vk kuvat. Ei kovin häikäiseviä otoksia, mutta parempi sekin kuin ei mitään.... Uudet kuvat valkoisista pennuista tulee myöhemmin viikolla.

Viehe-pentue kehittyy edelleen mukavasti. Painot tänään 5 viikon & 5 päivän iässä: Lazy Ike 790g, Hoo-Daddy 808g, Hula-Popper 688g, Zara Spook 721g, Super Fluke 746g and Lim-Bo-Legs 740g.

 


 
 

11.01.2015

Kaikki hyvin!

Jälleen yksi viikko takana päin ja pentueilla on nyt ikää 4+ ja 2½ viikkoa. Neljän viikon ikäinen Viehe-pentue voi hyvin ja viimeisen viikon aikana on tapahtunut paljon kehitystä, kuten uusista kuvista hyvin voi nähdä. Pennut syövät nyt kiinteää ruokaa ja hiekkalaatikolla käyntikin sujuu jo melko hyvin. Myös pentuhuonetta tutkitaan innokkaasti yhä useammin. Painot 4+ viikon iässä: Lazy Ike 568g, Hoo-Daddy 609g, Hula-Popper 491g, Zara Spook 528g, Super Fluke 561g ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä, Lim-Bo-Legs 556g.

Namun kaksi valkoista pentua, Bubblicious & Bubbaloo, voivat myös paksusti. Poika Bubbaloo avasi vihdoin silmänsä viime viikon keskiviikon-torstain aikana. Molemmat kasvavat mukavasti ja painot tänään 2½ viikon iässä olivat 393g vs. 392g. Heti pojan synnyttyä havaitsimme päälaella kaksi hailakkaa, lähes varjomaista punertavaa/cremeä läikkää, joten poika on näin ollen valkoisen alla joko punainen tai creme.

Hieman haastavaa saada kunnollisia kuvia pennuista kun kaikki eivät välttämättä olleet kovin yhteistyöhaluisia kuvaussessioiden aikana, mutta "pennut" sivulta löytyy kuitenkin tuoreet 4 vs. 2½ viikkoiskuvat :-)

 

 

 
 
 


Rankkaa ja uuvuttavaa....

Viimeiset 1½-2 viikkoa ovat olleet kaksine synnytyksineen & kaikkine siihen liittyvine ongelmineen todella raskaita ja uuvuttavia. Lian paljon murehdittavaa ja lian vähän unta.... Joulun -sekä uuden vuoden vietot jäivät täysin pimentoon. Viimeisin takaisku tuli uudenvuoden aattona, kun Namun mustavalkoisen tyttöpennun tila alkoi nopeasti huonontua. Nesteytimme, aloitimme antibioottikuurin ja teimme kaiken voitavamme pennun pelastamiseksi, mutta mikään ei auttanut :-( Uudenvuoden päivänä, aikaisin aamulla, pennun hengitys hiipui.... Emme tiedä mitä tapahtui. Hengitys kävi raskaaksi ja pentu haukkoi henkeään. Merkit viittaisivat keuhkokuumeeseen, mutta pentu oli jo viikon ikäinen, joten.... ? Joka tapauksessa pentu on lähetetty ruumiinavaukseen. Toivottavasti siellä selviää syy pennun menehtymiseen. Toivomme todella, että takaiskut olisivat tältä erää tässä....

Pippin viehe-pentue tuli perjantaina kolmen viikon ikään. Kaikki kuusi pentua voivat hyvin ja ne leikkivät jo kovasti keskenään. Pennut ovat nyt saanet maistaa kiinteä ruokaa ja jauheliha vaikuttaisi ainakin olevan namia :-) Ruskeatabby pojat ovat tällä hetkellä pentueen painavimmat, mutta tiukasti vanavedessä tulee mustavalkoinen tyttö Lim-Bo-Legs.

Namun kahdelle valkoiselle pennulle kuuluu myös hyvää. Pennut ovat nyt 1½ viikon ikäisiä. Tyttö Bubblicious avasi silmänsä pari päivää sitten, mutta poika Bubbaloo:lla on silmät vielä tiukasti kiinni.

Molemmat pentueet asustavat nyt samassa pesässä ja järjestely on toiminut pääsääntöisesti hyvin. Tosin Namu on välillä ollut sitä mieltä, että pentujen olisi aika muuttaa toiseen paikkaan....

Tuoreet 3 viikkoiskuvat Viehe-pentueesta sekä 1½ viikkoiskuvat Purkka-pentueesta löytyy "pennut" sivulta!

 


 
 

 

Jouluvauvoja!

Meidän joululahjamme ovat saapuneet! Namu nimittäin synnytti jouluaattona, vähän kuten olimme laskeneetkin. Yhteensä neljä pentua, mutta ikävä kyllä ensimmäisenä maailmaan tullut oli syntyessään kuollut :-( Tämä valkoinen pentu oli kyllä täysin kehittynyt, mutta kallon muoto oli sivulta katsottuna hyvin korkea ja kolmiomainen. Meillä on syytä uskoa, että synnytys oli alkamassa jo vuorokautta aikaisemmin, sillä namu oli tiistai aamuna äärimmäisen levoton ja hetkittäin jopa panikoiva. Todennäköisesti pentu oli juuttunut pitkäksi aikaa synnytyskanavaan, joka selittäisi epämuodostuneen kallon. Koko synnytys oli pitkä & väsyttävä kaikille osapuolille ja vieläpä monivaiheinen, mutta lopulta kaikki päättyi hyvin. Olemme onnellisia siitä, että meillä on kolme tervettä & vahvaa pentua, kaksi naarasta ja yksi uros.

Viehe-pentue tuli perjantaina kahden viikon ikään. Koko poppoo voi mainiosti. Erittäin ihania & lupaavia pentuja!

Lisää infoa Namun & Jaskan vauvoista pentue-teemoineen ja nimineen "pennut" sivulta. Tuolta löytyy myös viehe-pentueen tuoreet 2vk kuvat!

 
 
 

 

Pentuja... ja lisää pentuja!

Viehe-pentueen kuusi pentua tulivat menneenä perjantaina viikon ikään. Pennuilla on edelleen kaikki hyvin ja painojen kehitys on vakaata. Porukan pullein 264g:lla on tällä hetkellä viimeisenä syntynyt naaras Lim-Bo-Legs. Hyvänä kakkosena on Hoo-Daddy 262g:lla ja kolmosena Zara Spook 253g:lla.

Osalla pennuista on nyt silmät avautumassa ja seuraavan viikon aikana odotammekin jo hieman näkevämme, miltä ilmeet kenties näyttävät.

Muutaman päivän sisään odotamme myös valkoisen naaraamme Namun pentuja syntyviksi! Erittäin jännittävää, sillä pentue tulee olemaan Namun ensimmäinen!

Viehe-pentueen uudet kuvat löytyvät "pennut" sivulta!

 

   
 

14.12.2014

Synttärilahjat!

Perjantaina joulukuun 12. päivä, joka sattui myös olemaan Karitan syntymäpäivä, Pippin pennut lopultakin saapuivat! Ensimmäinen pentu syntyi iltapäivällä puoli kolmen aikoihin ja seuraavan tunnin & 20 minuutin aikana syntyi kokonaista viisi pentua. Parin tunnin tauon jälkeen syntyi yksi lisää. Tunsimme edelleen toisella puolella möykyn ja olimme sitä mieltä, että vielä olisi ainakin yksi tulossa. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut. Seuraavana yönä, n. puoli vuorokautta ensimmäisestä pennusta, syntyi vielä yksi. Pentu näytti täysin kehittyneeltä, mutta ikäväksemme jouduimme kuitenkin toteamaan pennu kuolleeksi :-( Menehtyneisiin pentuihin ei oikein koskaan totu, mutta samaan aikaan olemme kuitenkin iloisia siitä, että muut kuusi pentua vaikuttavat terveiltä ja voivat hyvin. Sukupuolijakauma on myös mieluisa, sillä molempia on kolme :-)

Toistaiseksi kaikki on hyvin. Pippi hoitaa pentuja kokeinein ottein. Ensimmäisen vuorokauden painonkehitykset olivat varsin maltillisia, mutta nyt näyttää siltä, että maitoa tulee jo paremmin ja se näkyy myös painojen nousussa.

Pentue-teema & nimetkin on jo päätetty, eli "pennut" sivulta löytyy lisää infoa... ja tietenkin tuoreet kuvat ;-)

 

 
 

16.11.2014

Vihdoinkin...

... meillä on jännittäviä uutisia kerrottavana! Nimittäin jos kaikki menee hyvin, niin meille pitäisi syntyä joulukuussa ainakin yksi pentue :-) Pippi on ilman muuta raskaana ja näyttäisi myös siltä, että valkoinen naaraamme Namu saattaa hyvinkin odottaa ensimmäisiä jälkeläisiään. Namun kohdalla emme kuitenkaan ole vielä ihan 100% varmoja....

Odotamme Pippin pentujen syntyvän noin 4 viikon kuluttua, eli hieman ennen kuun puoliväliä. Namun laskettu aika taas on jouluaaton nurkilla. Ja pentujen isä on tietenkin Jaska, eli mustavalkoinen Hollannin tuontimme NL*Perun's Hit The Road Jack. Nämä tulevat olemaan Jaskan ensimmäiset jälkeläiset, joten jännityksellä odotamme minkälaista jälkikasvua Jaska on saanut aikaiseksi!

Lisää infoa kyseisistä yhdistelmistä löytyy "suunnitelmia" sivulta.

   
 

13.10.2014

URK ry:n näyttely 11-12.10.2014 Kirkkonummella

SP FI*FoxyPaw's Hoodoo Doll "Manna" lauantaina
Best In Show !

FI*FoxyPaw's Lucky Hunter "Luke" sunnuntaina
Best In Show !

PR EC FIN*FoxyPaw's Indian Women "Iinu" sunnuntaina
Best In Show !

Iinu oli myös BIS veteraani lauantaina.

Voittajien lisäksi nuorten luokassa paneelissa oli molempina päivinä "Luken" sisko "Lexus". Sunnuntaina sisarusten erona oli vain yksi ääni. Myös "Manna" ja "Iinu" kävivät sunnuntaina tiukan taiston voitosta, erona heilläkin vain yksi tuomariääni. Suuret onnittelut vielä kerran, olemme tosi ylpeitä kasvateistamme.

Kaikki näyttelytulokset "pentueet" -sivun linkkien kautta.

 

 
 
 

10.10.2014

Poh-Kis 4-5.10.2014

Kasvattiemme näyttelymenestys jatkui Poh-Kis:n järjestämässä näyttelyssä. Näyttelypaikkana
oli Veljekset Keskisen uusi "puoti" Tuurissa.


NW NW SC FI*FoxyPaw's Icebreaker, JW DVM DSM "Sisu"
lauantaina Best In Show !

SP FI*FoxyPaw's Hoodoo Doll, DVM "Manna"
lauantaina Best In Show !

GIP FI*FoxyPaw's Butterfinger Supreme Premior

Sisarukset FI*FoxyPaw's Lucky Lucille "Lexus" ja FI*FoxyPaw's Lucky Brown "Walle" olivat myös väriryhmänsä ja tuomarin parhaita lauantaina.

Kuvat Primacat

 

 

 

 
 

17.09.2014

Näyttelytuloksia!

Pirok 6-7.9.2014

FI*FoxyPaw's Lucky Lucille "Lexus" oli EX1 BIV NOM molempina päivinä. Lauantaina Lexus hävisi paneelivoiton uusintaäänestyksen jälkeen ja sunnuntaina kahden uusintaäänestyksen jälkeen ACL:lle.

NW NW SC FI*FoxyPaw's Icebreaker, DVM DSM JW
"Sisu" oli paneelissa molempina päivinä ja hävisi paneelivoiton lauantaina uusintaäänestyksen jälkeen.

 

Rurok 23-24.8.2014

SP FI*FoxyPaw's Hoodoo Doll "Manna"lauantaina
Best In Show !

FI*FoxyPaw's Lucky Hunter "Luke" lauantaina
Best In Show !

FI*FoxyPaw's Lucky Lucille "Lexus" oli tuomarin paras molempina päivinä ja hävisi paneelivoiton lauantaina velipojalleen yhdellä äänellä ja sunnuntaina MCO:lle yhdellä äänellä.

FI*FoxyPaw's Indian Woman "Iinu" ensimmäisestä pentueestamme oli sunnuntaina BIS veteraani !Kaikki näyttelytulokset löytyvät "pentueet" -sivun linkkien kautta.

 
 
 


01.08.2014

Huikea viikonloppu!

Viime viikonloppu oltiin SUROK:in näyttelyssä Kaapelitehtaalla Helsingissä. Näyttelytila oli tuskaisen kuuma, mutta kasvattiemme huikea näyttelymenestys piristi mukavasti!

FI*FoxyPaw's Lucky Lucille oli Ex1 BIV-tot NOM ja BIS pentu molempina päivinä 2/6 äänellä lauantaina ja 3/6 äänellä sunnuntaina!

Lucillen veli Hunter oli lauantaina Ex1 BIV-tot NOM ja sai myös 1 äänen paneelissa. Sunnuntaina Hunter oli Ex1 NOM 2/6 äänellä ja taisteli tiukasti voitosta siskonsa kanssa!

GIP SC FI*FoxyPaw's Dusty Miller, DSM DVM sai CAPS sertinsä ja oli myös BIV NOM molempina päivinä. Dusty sai myös ääniä paneelissa kumpanakin päivänä.

Sisu, eli NW SC FI*FoxyPaw's Icebreaker, JW DVM DSM sai lauantaina KM.n ja oli sunnuntaina HP NOM ja BIS!

GIC FI*FoxyPaw's Frostbite, sisubn sisko, sai CAP sertinsä molempina päivinä.

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä, Hollannin tuontimme NL*Perun's Hit the Road Jack sai CACIB sertinsä lauantaina. Sunnuntaina Jaska ei ollut kisassa mukana, sillä seuraavaa sertiä varten Jaskan pitää matkustaa ulkomaille.

Viikonlopun kruunasi vielä kasvattajaluokan voitto komeilla pisteillä kumpanakin päivänä :-)

 

 

  
 


07.07.2014

Lisää näyttelymenestystä !

Siilinjärvellä Sisulle jo 76. paneelivoitto

SC NW FI*FoxyPaw's Icebreaker, JW DVM DSM
Best In Show !

Aivan upeaa !!!

 


 
 


07.07.2014

Näyttelymenestystä !

Kempeleessä 05.07.2014 Lucky -pentueen kaunotar

Lucky Lucille (Lexus) Best In Show !

Suuret Onnittelut Sarille ja kiitokset Lexuksen hienosta
näyttelyyn laitosta. Upea tyttö !

 


 
 


24.03.2014

Kohtapuolin....

Lucky-pentue tuli tänään 12 viikon ikään. Ensi viikon keskiviikkona pennut käyvät toisella rokotuksella. Samalla pennut mikrosirutetaan ja tehdään vielä viimeinen terveystarkastus. Loppuviikosta pennut muuttavatkin jo sitten uusiin koteihinsa. Joka tapauksessa meillä on vielä melkein pari viikkoa aikaa nauttia näiden pienten pörröturkkien seurasta!

Kaikki viisi pentua ovat olleet hämmästyttävän terveitä... ainakin tähän päivään asti. Ei ripulia tai muita ikäviä takaiskuja. Pennut ovatkin kasvaneet erinomaisen hyvin ja kaikilla on ikäisekseen todella hyvät painot. Lucky One on edelleen suurin ja painoi tänään 2080g. Perässä tulevat Loverboy(1854g), Brown(1796g) ja Hunter(1782g). Lucille tytölle(kuvassa) vaaka näytti tänään 1650g, mikä on 12 viikkoiselle naaraalle erittäin hyvä paino.

Uudet pentukuvat löytyy "pennut" sivulla ;-)....

 

 


 
 


19.03.2014

Vaikeita päätöksiä....

Vihdoinkin olemme voineet tehdä lopulliset päätökset pentujen tulevista kodeista. Vaikeaa kuten aina ja päätöksien tekeminen venyi toivottua pidempään, mutta olemme vakuuttuneita, että teimme oikeita valintoja. Joka tapauksessa kaikki viisi pentua jäävät tällä kertaa kotimaahan. Mutta, paljastetaan uudet omistajat sen jälkeen, kun pennut ovat muuttaneet.

Pennut voivat hyvin ja kasvavat edelleen mukavasti. Lucky One on 11 viikon ikäisenä ja 1866g painollaan meidän kaikkien aikojen suurin pentumme. Seuraavina tulevat Loverboy(1720g), Brown(1640g), Hunter(1586g) ja Lucille(1415g).

Ikävä kyllä 11 viikkoiskuvia ei ole.... Toivottavasti saadaan tulevana viikonloppuna aikaiseksi kunnollinen kuvaussessio....

 

 

 
 


12.03.2014

Pennut 10 viikkoa

Upea pentuviisikkomme täytti maanantaina 10 viikkoa. Tänään onkin sitten vuorossa ensimmäinen rokotus sekä terveystarkastus.

Pentujen hieno kehitys jatkuu ja aika vilkkaita & leikkisiä ovat! Isoin pentu on edelleen Lucky One, jonka paino oli maanataina komeat 1680g. One onkin meidän toistaiseksi painavin pentu 10 viikon iässä.

Tuoreita pentukuvia löytyy "pennut" sivulla :-)....

 

 


 
 


04.03.2014

Pennut 9 viikkoa!

Pennut ovat nyt 9 viikon ikäisiä ja kasvavat edelleen mukavasti. Pennut pääsevät nyt temmeltämään koko talossa ja viisikolla näyttäisi olevan erittäin hauskaa :-)

Ikävä kyllä päätös pentujen uusista kodeista on viivästynyt tavallista enemmän. Joka tapauksessa Lucille on nyt varattu. Poikien suhteen meidän on vielä odotettava ainakin viikko ennen kuin voimme tehdä mitään lopullisia päätöksiä....

Uudet kuvat löytyvät "pennut" sivulla!

 

 


 
 


25.02.2014

Pennut 8 viikkoa....

Lucky-pentue on nyt 8 viikon iässä. Muutama päivä sitten Brown oppi kiipeämään pentuhuoneen aidan yli ja onkin siitä lähtien uteliaan innokkaasti kulkenut ympäri taloa. Nyt myös Lucille ja Hunter ovat löytäneet "suuren tuntemattoman" aidan toisella puolella :-)

Pennut kehittyvät edelleen hyvin. Painot 8 viikon iässä: One 1258g, Lucille 1072g, Loverboy 1188g, Hunter 1082g and Brown 1147g.

Tuoreet pentukuvat "pennut" sivulla!

 

 


 
 


17.02.2014

Pennut 7 viikkoa!

Pennut tulivat tänään 7 viikon ikään. Ensimmäinen kilon rajan ylittänyt pentu oli Lucky One. Myös Hunter, joka on ollut pentueen pienin, on saanut hyvin painoa viimeisen viikon aikana. Hunter painaa nyt enemmän kuin kuin siskonsa Lucille ja on kuronut kiinni myös eroa veljiinsä One:een ja Brown:iin.

Oikein hienoja, sosiaalisia pentuja ja olemme edelleen erittäin tyytyväisiä jokaisen kehitykseen!

Uudet pentukuvat löytyy jälleen "pennut" sivulta!

 

 


 
 


12.02.2014

Pennut 6 viikkoa....

No niin, Lucky-pentueen viisikko One, Lucille, Loverboy, Hunter ja Brown täyttivät maanantaina jo 6 viikkoa! Pennuilla on kaikki hyvin ja kehitys on ollut edelleen hyvää. Lucky One on edelleen porukan suurin ja painoi 6 viikon iässä n. 850g. Loverboy ja Brown painoivat suunnilleen 820g, kun taas tyttö Lucille painoi noin 780g. Mustavalkoinen poika Hunter on edelleen pentueen pienin ja painoi maanantaina n. 750g. On kuitenkin pakkoa sanoa, että sen minkä tämä superihana poika kenties häviää sisaruksilleen koossa, niin sen kyllä kompensoi mitä mahtavimmalla luonteellaan!

Oli (jälleen!) varsin haastavaa saada pennuista hyviä kuvia, sillä koko viisikko halusi mieluummin juosta ympari huonetta ja väistellä kameran linssiä :-) Niin tai näin, muutama asiallinen räpsy löytyy "pennut" sivulta....

 

 

 
 


03.02.2014

Pennut 5 viikkoa!

Lucky-pentue tuli tänään 5 viikon ikään. Pennut alkavat jo olla melko villejä eivätkä todellakaan olleet kovin yhteistyöhaluisia päivän kuvaussession aikana :-)

Lucky One, joka ensimmäisten 3-4 viikkojen aikana jäi muita jälkeen kehityksessä, painoi tänään iltapäivällä 674g ja ja on koko porukan painavin! Perässä tulee Loverboy(658g), Brown(655g), Lucille(629g) ja Hunter(620g). Kaikki viisi pentua ovat oikein mukavan näköisiä ja tämän poppoon leikkejä ja touhuja on todella hauska seurailla :-)....

Uudet 5 vk kuvat löytyvät "pennut" sivulla ;-)

 

 


 
 


28.01.2014

Pennut 4 viikkoa!

Pennut täyttivät eilen 4 viikkoa. Viime viikosta asti pennut ovat opetelleet kiinteän ruoan syöntiä ja hiekkalaatikolla käyntikin sujuu jo :-) Kehitys on tällä hetkellä todella vauhdikasta ja pentujen ulkonäkö onkin selvästi muuttunut muutaman viime päivän aikana.

Tuoreet kuvat löytyy "pennut" sivulla!

 

 


 
 


20.01.2014

Pennut 3 viikkoa!

Lucky-pentue täyttää tänään 3 viikkoa. Pennut kasvavat tasaiseen tahtiin ja nyt opetellaan jo kovaa vauhtia neljällä raajalla seisomista & kävelemistä :-)

Uudet pentukuvat voi käydä kurkaamassa "pennut" sivulta!

 

 


 
 


19.01.2014

Kerskailua hyvät ihmiset, kerskailua... ;-)

Vuoden 2014 ensimmäinen kotimaan näyttely on tuota pikaa edessä, joten tässä välissä lienee oiva ajankohta hehkuttaa menneen vuoden huikeita näytteluloksia!

FoxyPaw's kissojen menestys näyttelyrintamalla oli jälleen kerran todella vahvaa. Sekä Kissaliiton että metsäkissatyhdistyksen rankingin top 10 listalta löytyykin lukuisia kasvattejamme. Vuoden aikana m.m. 7 eri kasvattimme saavutti yhteensä 33 Best In Show tulosta!

SC NW FI*Foxypaw's Icebreaker, JW DVM DSM (NFO w 64) oli Kissaliiton kategorian II #1 aikuinen uros ja samalla siis myös metsäkissayhdistyksen #1 aikuinen. Kategorian II aikuisten korkeimmilla pisteillä Icebreaker eli "Sisu" saavutti myös jo toista kertaa National Winner tittelin! Lisäksi Sisu oli kategorian II vuoden siitosuros ja metsäkissayhdistyksen #1 siitoskissa. Sisulle on tähänastisen näyttelyuran aikana kertynyt käsittämättömät 75 näyttelyvoittoa!!!

Hopeakilppari naaraamme SC FI*FoxyPaw's Rosy Dawn, JW DVM DSM oli vuorostaan Kissaliiton kategorian II #2 aikuinen naaras ja metsäkissayhdistyksen #2 aikuinen heti Sisun jälkeen.

SC FI*Foxypaw's Bibbity-Boo oli kategorian II #5 aikuinen naaras sekä #2 siitosnaaras. Metsäkissayhdistyksen siitoskissa rankingissa Pippi oli heti Sisun jälkeen sijalla 2. Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä, FoxyPaw's oli kategorian II vuoden kasvattaja jo kolmatta kertaa viimeisen neljän vuoden aikana!

Tarkemman listauksen vuoden 2013 saavutuksista löydät täältä!

Olemme sanomattakin äärimmäisen ylpeitä näistä tuloksista ja haluammekin jälleen kerran kiittää kaikkia kasvattiemme omistajia menneestä vuodesta. KIITOS!

     
 


13.01.2014

Pennut 2 viikkoa!

Lucky-pennut One, Lucille, Loverboy, Hunter ja Brown ovat nyt kahden viikon ikäisiä. Pentujen ilmeetkin alkavat pikkuhiljaa hahmottua, sillä koko poppoo avasi silmänsä viime viikolla, eli suunnilleen 1-1½ viikon iässä. Aina yhtä jännittävää!

Pennuille kertyy edelleen painoa varsin tasaiseen tahtiin. Loverboy on kahden viikon iässä painavin(343g). Perässä tulevat Brown(334g) ja Lucille(322g). One ja Hunter ovat painon kehityksessä edelleen hieman edellä mainittua kolmikkoa jäljessä, mutta molemmat voivat kaikin puolin mainiosti ja näyttäisivät olevan kovin tyytyväisiä olotilaansa.

Uudet pentukuvat löytyvät "pennut" sivulta :-)

 

 

 
 


06.01.2014

Pennut viikon iässä!

Pennut tulivat tänään viikon ikään. Pulskia, suloisia & rauhallisia vaaveja.... Esikoispoika Lucky One:lla oli hieman vaikea alkutaival ensimmäisten päivien aikana. One syntyi kolmen muun pennun tavoin ilman kalvoja ja meillä on epäilys, että One sai suolistoonsa nesteitä, koska ripuloi parin ensinmmäisen päivän aikana, eikä näin ollen saanut painoa vaikka oli nisällä. Ensiapuna annoimme parin päivän ajan glukoosiliuosta ihon alle ja lisäksi sai vielä antibioottikuurin. Toipuminen alkoi varsin nopeasti ja jo parin päivän kuluttua poika kasvoi samaan tahtiin sisarustensa kanssa.

Tuoreet kuvat pennuista löytyy "pennut" sivulta!

 

 


 
 


01.01.2014

Hyvää Uutta Vuotta!

Nyt ollaan sitten astuttu vuoteen 2014... ja voimmekin heti näin alkajaisiksi ylpeänä esitellä kahdennentoista FoxyPaw's pentueen, sillä Bibbity-Boon & Lucky Starin pennut syntyivät pari päivää sitten, eli joulukuun 30. Viisi suloista pienokaista, neljä poikaa ja yksi tyttö. synnytys sujui jouhevasti ja toistaiseksi kaikki on OK. Tuoreita kuvia sekä pentueteema/nimet löytyvät "pennut" sivulta :-)....